Taalmeter 2F

Met Taalmeter 2F kunt u snel een indicatie krijgen van het taalniveau van uw cliƫnten, klanten of werknemers die een mbo 3- of mbo 4-opleiding hebben voltooid. De Taalmeter is geschikt voor gemeentelijke instellingen, en ook voor alle loketorganisaties, zoals uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven en maatschappelijke instellingen.

De Taalmeter 2F duurt maximaal vijftien minuten en is geschikt voor iedereen met een mbo 3- of mbo 4-opleiding. De Taalmeter is wetenschappelijk onderbouwd, gevalideerd en in de praktijk uitgetest.

Om met de Taalmeter te kunnen werken heeft u een account nodig. Heeft u al een account? Klik dan hieronder op de button om te starten met Taalmeter 2F.

Taalmeter 2F

Account aanvragen

Heeft u nog geen account voor Taalmeter 2F? Neem contact op met Stichting Lezen & Schrijven via ons contactformulier. Vermeld voor welke organisatie u werkzaam bent, bij welke doelgroep u het instrument wilt inzetten en met welk doel u dit wilt doen.
 

Taalniveau 2F

Taalmeter 2F is geschikt voor iedereen met maximaal mbo 4-niveau. Mensen met Taalniveau 1F kunnen teksten over concrete onderwerpen lezen en schrijven in de eigen leef-, werk- en leeromgeving.