Taalmeter 1F

Met Taalmeter 1F kunt u snel een indicatie krijgen van het taalniveau van uw cliƫnten, klanten of werknemers die maximaal een mbo 2-opleiding hebben voltooid. De Taalmeter is geschikt voor gemeentelijke instellingen, en ook voor alle loketorganisaties, zoals uitzendbureaus, schoonmaakbedrijven en maatschappelijke instellingen.

De Taalmeter 1F duurt maximaal twaalf minuten en is geschikt voor iedereen tot en met een mbo 2-opleiding. De Taalmeter is wetenschappelijk onderbouwd, gevalideerd en in de praktijk uitgetest. U vindt hier een demonstratieversie van de Taalmeter. Om in te loggen gebruikt u  'demo' als inlognaam en wachtwoord. 

Om met de Taalmeter te kunnen werken heeft u een account nodig. Heeft u al een account? Klik dan hieronder op de button om te starten met Taalmeter 1F.

Taalmeter 1F

Account aanvragen

Heeft u nog geen account voor Taalmeter 1F? Neem contact op met Stichting Lezen & Schrijven via ons contactformulier. Vermeld voor welke organisatie u werkzaam bent, bij welke doelgroep u het instrument wilt inzetten en met welk doel u dit wilt doen.